Sommaren...

Saknar sommaren såååå mycket. Hatar vintern när det är kallt osv. Fast jag älskar snön :) Skulle vara bra om det var varmt på sommaren men fanns snö, fast de skulle ju inte gått.. Aja iallafall, nu har jag hjälpt mamma packa upp för hon har varit på ullared :) Ska snart käka tacos sen blir det X-FACTOR :) Hoppas J.E.M vinner skiten, det är dom värda. Eller Awa hon är också grym! 
 
 
Vem hejar ni på i X-factor ?
 
 
 
 
I somras... Lite små brun va ja allt ;)

HAHAHAH

HAHAHAH tror jag döör. Har precis laddat över massa gamla bilder till min data. Hittade denna URSÖTA bilden på musse när han var bebis... åhhhhh vilken sötnoos :)
 
 
 
 
 
Liiiiiiiiiiite skillnad :)
 

5 SAKER...

NI KANSKE INTE VISSTE OM MIG :) ?
 
 
  • Jag gillar varken Justin Bieber eller One Direction särskilt mycket :)
  • Jag hatar när man försöker vara någon annan än vem man är...
  • Det finns bara 3 personer jag kan lita på till 100 % (nämner inga namn!)
  • Jag älskade portkod o nu e de slut :( BUUUU
  • Jag är skoltrött :/ haah :)
 
 
Världens söööötaste <3
 

Fredag! :D

Godmorgon. Hemma från skolan idag då jag har/hade sån jävla huvudvärk! Idag skulle jag egentligen till prinsen, men nepp :( Amanda fixar hans box och hö osv om hon hinner iallafall :) sen får han nog stå idag då.. Har skit tråkigt :( o kollar på tv typ. Gosa med goingen förut, min lille mussemus haha aja ska fixa lite lunch nu o sen tv tv tv :(


Ha en bra fredag iallafall :) glöm inte frågestunden som är ett inlägg ner :*


Atlas, den bästa ponnyn <3

 
 
 
Ni fattar inte hur mycket jag ÄLSKAR Atlas. Från första gången jag red honom tänkte jag, detta kommer bli toppen. Han är bara hur jäkla mysig och go som helst. Utan dig inget mig! Fina lille hopponnyn haha :-) Hoppas det blir du och jag framöver <3 Älskar dig Atlas Sprattlas :* 

FRÅGESTUND

Fråga vad ni vill svarar i en videoblogg. Passa på :)
Kanske nått ni vill veta om mig, eller Atlas eller vad som! FRÅGA, FRÅGA, FRÅÅÅÅÅÅGAAA:D
 

Torsdag, mitten på veckan :)

Tjaa :) Har haft sån jääävla huvudvärk hela dagen.. Har de fortfarande :( Började morgongen med typ nått pass med dans armhävningar osv va de nu heter ;) Ganska kul o jobbigt :) Haft spanska prov där man skulle skriva massor och även ett lätt matteprov :) Skulle egentilgen haft Atlas idag igen, men eftersom jag hade sån himla huvudvärk gjorde ja inte det... Nu lyssnar jag på musik o har de bra :) Bakat pepparkakshus med mamma och sandra. Mitt blev ju klart snyggast.... eller inte haha :) Ska plugga lite till ett läxförhör imon, sen ska jag typ sova eftersom jag har huvudvärk e trött osv :( Men ha en bra kväll så hörs i mon på morronen :)
 
 
 
 
 
 
 
 
pussss

Bussen...

Tror jag börjar blogga igen iallafall! :) Har saknar det lite, nu sitter jag i skolan. Helt ensam. Jag ska till bästa atlas :) Slutade för 20 minuter sen, men min buss till stallet går 3 så jag ska vänta här i 20 min till ;) Vet inte vart jag ska rida idag faktiskt. Får se, men tror jag kommer rida ut lite sen kanske lite i paddocken :P Eller jag funderar på att köra lite horsemanship med honom. Han är riktigt grym på de :) Skolan har varit ganska lugn, har spanska prov i mon :( måste plugga järnet när ja kommer hem :( Nu ska ja plugga lite och sen dra ner till bussen!
 
Ha en bra onsdag <3
 
Älsklingen i somras :) Gulligaste! Nu har han världens lurvigaste vinerpäls, han är som en gosig nallebjörn hihi :)

Komma tillbaks ?

Ska jag börja blogga igen ? :-D
 
 
 
 

ÅH..

Har INGET att skriva om nu för tiden! De blir bara tråkiga inlägg.. statistiken e på botten och ja...
 
 
Funderar på att ta en bloggpaus eller nått eller göra om hela bloggen designen osv.
 
 
Hörs om nåra dagar <3
 
 

Girllllsss

Happy girls :) 
  
Ska plugga matte nu... HÖRS !
 
 
 
AMANDA BJUDER....HAHAHA 
 

Mandis

Är med mandis nu! Vi har pratar lite och såå! De e allt lite kul att träffs henne :) hon har varit på gran kanaria! Hon är lite brun med.... Gett henne en present med hon blev sjukt glad :D roligt!! Men iallafall nu ska ja va social! Ha de super så hörs vi senare !!! <3


VECKAN

Min vecka ser ut så här:

Måndag: Skola, sen hem och plugga!

Tisdag: Skola sen direkt till stallet sköta Bruniz och sedan rida :)

Onsdag: skola, sen stallet! Uteritt på Atlas med Therese på Elika :D

Torsdag: skola, hem och plugga!

Fredag: skola, sen stallet. Antagligen ett dressyrpass

Lördag: Middag hos farmor och farfar med kusinerna :)

Söndag: INGENTING!!!! :D eller antagligen vara med någon kompis



Så där fick ni en liten syn på hur min vecka ser ut för er som ville veta :)

Min fina mussmuss :)


Måndag

Godmorgon! Hann inte blogga igår hade annat att fixa... Men iallafall idag ÖR det måndag! Jag HATAR måndagar!!! -.- håller på att käka frukost nu och ska om ett tag dra till skolan.. Efter skolan blir det hem och plugga, har prov på onsdag i matte :( men måste fixa mig nu, så ha de bra så hörs vi! :)


Världens sötaste unge

Stolt faster till denna goingen <3


Buss

Hemma om 45 min. Bloggar mer då! :)



Lycklig

Hejsan!! Nu är jag i Norge! Har det riktigt bra här. Jätte kul att träffa Freddie, Mersiha och Izabella! :D Hon är fööööör gullig lilla iza! Men iallafall idag har vi varit ute lite och inte gjort så jätte mycket:) Men jag ska blogga mer när jag kommer hem iallafall! Detta blev bara ett kort inlägg! Ni får ha de jätte bra, så hörs vi sen!!
 
Bilder kommer <3
 
 
 Grymma ponnyn :)

Hejdåå

Nu åker jag till NORGE!! Hörs mer ikväll!!:D


Norge!

Hej!! Idag ska jag ju till Norge!! Det ska bli super kul! Ska träffa min bror hans tjej och deras dotter som är ca. 2år! Gud va söt hon är asså! ;) så det blir super kul! Vara att de tar ganska långt tid att åka tid så vi kommer inte vara där förrän vid 5.. Lite segt.. Men de ät de värt!!!:D ny ska jag ta en morgon dusch! Sen åker ja :) men de kommer nog lite tidinställda jag ska försöka fixa de iallafall!! :) ha de bra ;)


RSS 2.0